AlphaBest

De beste vertaling is die ...
die niet opvalt !


Vertalen - Tolken - Grafische creaties - Drukwerk

Concreet

In het Engels door een Britse vertaler enz., d.w.z. dat uw juridische tekst in het Engels zal worden vertaald door een Britse vertaler die in juridische onderwerpen gespecialiseerd is. Uw Italiaanse tekst over de automobielsector zal worden vertaald door een Italiaanse vertaler die een specialist in de automobielsector is, enz.

5 goede redenen om voor AlphaBest te kiezen

AlphaBest levert werk af van experten dat beantwoordt aan de hoge kwaliteitsnormen die het vertaalvak vereist:

1. Nauwgezet vertaalwerk dat wordt verricht door professionele vertalers die ook specialisten in het behandelde onderwerp zijn (marketing, commerciŽle, economische, financiŽle, juridische, politieke, sociale, medische, technische onderwerpen. Copywriting. BeŽdigde vertalingen). Sommigen hebben zelfs een dubbele opleiding en/of een professionele voorgeschiedenis in de activiteitensector in kwestie.

2. Onze ervaren vertalers vertalen enkel naar hun moedertaal. Omdat ze meestal in hun vaderland wonen, zijn vertalingen zonder ďtaalbederfĒ en belgicismen gegarandeerd.

3. De lay-out is identiek aan die van de oorspronkelijke tekst of wordt zorgvuldig op uw verzoek aangepast.

4. We werken vertalende woordenlijsten of glossaria uit met de termen die specifiek zijn voor uw teksten zodat we de coherentie tussen uw eerste en latere vertalingen kunnen waarborgen en de identiteit van uw onderneming gevrijwaard blijft.

5. Natuurlijk worden de termijnen in acht genomen! We gaan echter verder: naarmate onze commerciŽle relatie vordert, leert uw unieke AlphaBest-contactpersoon u beter kennen en kan u op die contactpersoon rekenen om erop toe te zien dat ook rekening wordt gehouden met alle specifieke kenmerken van uw werkomgeving. U goed kennen, betekent ook dat we erop toezien dat uw teksten uit hetzelfde vakdomein en in dezelfde talencombinatie aan dezelfde vertaler worden toevertrouwd. Op die manier verzekeren we de coherentie van uw communicatie.

Tot uw dienst ... van A tot Z

Naast vertalen en tolken zorgen we ook voor de volledige productie van uw brochures, affiches, (reclame)folders, enz. : copywriting, grafische creatie, lay-out en drukwerk.EN / NL / FR
    AlphaBest